Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Joan, d. 20-03-2015
VERDENS BEDSTE DAGPLEJE!!
Det er jeg ret sikker på at Storm ville sige, hvis han ku :)

Vi har været hos dig så kort tid, men det føles så naturligt at aflevere min lille dreng hos dig om morgenen, og han smiler så snart han ser dig <3

Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted han skal være de næste par år :)

Kæmpe knus fra Daniel, Joan & Storm
E-mail:
Skrevet af Mette Møbjerg Kusk, d. 14-08-2014
Hej Else. En lille hilsen herfra. Du er den bedste dagplejer vi kunne ønske os til Bertram. Altid fleksibel når det kniber. Lærer den så mange ting. Bla. var det dig der lærte Bertram at bruge hans briller. Din måde at håndtere børnene på er helt enestående :-) Tak fordi du er dig :-) Knus fra Mette, René og Bertram
Skrevet af Lisette, d. 14-04-2014
Heii Else du er og bliver en konge dagpleje mor, min søn har trives så det batter mens han har været ved dig. Han har også haft ting som har krævede Extra af dig, med hans øjen klapper som skulle af og på. Og da han pludselig skulle bruge briller du var der bare til og sørger for at det bare ville fungere. Du har bare gjordt de ting som det krævede uden at tøve, og du er så fleksibel men åben og lukke tider, det finder man ikke andre steder ! Og det er både morgen og eftermiddag .. Jeg kan kun anbefale dig '
- lisette Mads-Emil's mor :)
E-mail:
Skrevet af pia hansen, d. 02-07-2013
Hejsa Else.
Det er nogle super gode billeder af dem alle sammen :) man kan rigtig se at de hygger sig.
Silke er så glad for at være hjemme ved dig og hun lær en masse nyt hver dag. Det er rigtig dejligt at få en glad pige med hjem hver dag.
Knus fra os 3 krutugler
E-mail:
Skrevet af Camilla Jensen, d. 02-07-2013
Hej Else.
Vi er rigtig glade for at have dig som dagplejemor det gør du bare godt.
Det er nogle fantastiske billeder der kan man rigtig se at børnene nyder at være sammen med dig.

Mange Mysser fra maja og Lillebror

Hilsen Lars og Camilla
E-mail:
Skrevet af Janni Linding, d. 14-02-2012
Hej Else ;-) vi er rigtig glade for at have dig som dagplejer, Mikkel kunne ikke få det bedre nogen andre steder. Han snakker om dig hver dag.
Myskrammer Mikkel
Knus Jens og Janni
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lene Nielsen, d. 17-11-2010
Hej Else :)

Du skal vide at jeg stadig den dag i dag, selv 3 år, efter Julie er stoppet hos dig, kan tænke tilbage på verdens bedste dagplejer, og det varmer så meget, når Julie stadig siger skal vi ikke snart over til MIN else :) Tak for en super god tid og for at vi stadig kan holde kontakten, hils familen :)
Knus Lene & Julie
E-mail:
Skrevet af arne iversen (chrisitnes far), d. 16-04-2010
hej hej else, vi er vildt glade for at vi kom til at have dig som dagpleje mor, dit glade smil og den måde som du tager hånd om vores guldklump, det kan ikke beskrives med ord.
håber at du kan finde en plads til vores næste barn, når den tid kommer, for det er ikke nemt at finde en, der kan erstatte dig.

knus fra stinepige og de gamle.....
E-mail:
Skrevet af Christina, d. 04-02-2010
Hej Else
vi er meget glæde for at have dig som dagplejemor. Tahlia snakker om dig hver dag hun ikke skal om til dig og vi glæder os til Tristan også skal om til dig :o)
Kram Christina og Allan
E-mail:

Nyeste kommentarer

11.04 | 18:22

Kanon super god dagpleje Else og Kim er de bedste dagplejeforældre ens børn kan ønske sig vores søn dean er super glad for og være ved dem 😊😊😊

...
07.12 | 19:49
Principper / værdier har modtaget 1
02.12 | 15:21
Ledige pladser har modtaget 13
02.12 | 15:20
Facebook har modtaget 11